Untitled-2

Beauty Icon

Praktijk Beauty Icon staat voor hoog-kwalitatieve, medisch specialistische zorg op gebied van de cosmetische behandelingen en urologie. De aangeboden zorg sluit aan bij de behoefte van de cliënt/patiënt, die op zoek is naar hoog-kwalitatieve zorg en -behandelingen, waarbij de behandelend arts een hoog opleidingsniveau heeft op het gebied injectables, verjonging en vitamine infuses.

  • Zeer ervaren en deskundige specialisten met jaren lange ervaring.
  • Geavanceerde behandelmethodes met bewezen resultaten.
  • Hoogwaardig kwalitatieve behandelingen die veilig, betaalbaar en effectief zijn.
  • Eerlijk en vrijblijvend advies.
  • Goed bereikbaar.

WENS

Beauty Icon is een gespecialiseerde cosmetische kliniek. Zij bieden een premium class service en bieden behandelingen aan met de modernste apparatuur en uitstekende producten. De wens van Beauty Icon is om de klant op de eerste plaats te zetten en te zorgen voor een warme, vriendelijke omgeving waarin de klanten hun cosmetische doelen kunnen nastreven en nieuwe ideeën over verjonging kunnen ontdekken.

PROCES

Beauty Icon is opgericht door een business developer afkomstig uit de financiële sector. Zelf miste Beauty Icon een sparringspartner met wie zij hun ideeën konden delen en hen nieuwe inzichten konden bieden. Daarom was het vooral zaak een duidelijke strategie te creëren met een uitgewerkte marketingplan. Cojex heeft op deze fronten bijgedragen bij het opzetten van de kliniek.

RESULTAAT

Na het realiseren van de huisstijl en het schrijven van een marketingplan kon Cojex aan de slag. Het naar buiten brengen van de marketingsboodschap verliep voornamelijk via social media. En met succes. De grand opening kende telde een grote opkomst en alles was tot op de puntjes gepland. Dit event diende als mijlpaal waaruit verder is geborduurd.
LET'S GROW TOGETHER