WENS

Dandy’s is opgericht in 2017 door een gepassioneerd barbier met het dandyisme in het bloed. Na ervaring op te hebben gedaan bij verschillende zaken, stuitte hij op het ‘barbierschap’. Als wens had Dandy een frisse, mooie en professionele barbiersshop en webshop genaamd Dandy’s Barbershop en Dandy’s Barberstuff. Ervaar het zelf!

PROCES

Dandy’s moest weinig woorden kunnen laten zien wat ze de klant te bieden hebben. Daarom was het vooral zaak een duidelijke huissijl te maken, waar diensten en prijzen op te vinden zijn. Als achterliggende gedachte moest de ‘dandy’ beleving meegegeven worden. Cojex heeft een responsive website ontworpen. Om alles goed in beeld te brengen, was het ook nodig het foto- en videowerk te doen.

RESULTAAT

Het ontwerpen van de huisstijl en dit zowel online door te voeren als alle huisstijldragers gaf met het maken van het ontwerp het gewenste effect. De stijl is traditioneel gehouden met duidelijk vindbare informatie. Daarnaast wordt de ‘dandy’ beleving uitstekend meegegeven. Voor webshop is gefocust op vindbaarheid en responsiveness.
IMPRESSIE
dandys

Dandy's Barbershop

Dandy’s Barbershop door een gepassioneerd barbier met het dandyisme in het bloed opgericht. Na ervaring op te hebben gedaan bij verschillende zaken, stuitte hij op het ‘barbierschap’. Daarin vond hij zijn passie. Sindsdien heeft hij zich ontpopt tot verfijnd barbier en zijn droom van een eigen barbershop waar weten te maken.

Dandy's Barberstuff

Dandy’s Barberstuff legt de focus op het maken van de juiste keus als het gaat om haar, baard en scheer producten voor de man. Dandy’s Barberstuff probeert het voor hun klanten zo makkelijk mogelijk te maken, door topkwaliteit producten aan te bieden tegen de scherpste prijs. Door ervaring in de barbiers branche, kennen zij de mogelijkheid om deproducten zo goed mogelijk te kunnen beschrijven.
APPLICATIE
LET'S GROW TOGETHER