EEN STRATEGISCHE AANPAK

We doen niet aan ‘one size fits all’ – wanneer we onze klanten voor het eerst ontmoeten, hebben ze allemaal verschillende drijfveren en groeidoelen. Sommigen moeten doelen halen, sommigen moeten meer omzetten halen, sommigen willen een wereldwijd partnermarketingprogramma opzetten, sommigen hebben agressieve groeidoelstellingen, sommigen willen nieuwe markten aanboren en anderen maken zich op voor verkoop. Zodra we de cijfers kennen en de drijfveren begrijpen, stellen we een marketing- en ontwikkelingsstrategie op die er specifiek op gericht is u te brengen waar u moet zijn.

MULTIDISCIPLINAAIR DENKEN

Cojex is ontstaan uit de behoefte aan een moderne benadering van marketing en bedrijfsontwikkeling. Voorbij zijn de dagen van cold calling of het uitblazen van niet-inspirerende e-mailcampagnes. Slimme bedrijven weten dat ze duurzame relaties moeten opbouwen door middel van robuuste opvoedingsprogramma’s, interessante inhoud die uw klanten niet zal vervelen, een boeiend evenementenprogramma voor elke fase van de trechter en persoonlijk contact

Een flexibel model dat past bij uw groeidoelen

We werken met bedrijven in alle soorten en maten, van creatieve bureaus tot techagencies, tot grote B2B-ondernemingen, professionele diensten en alles daartussenin. Sommige bedrijven willen doorbreken in nieuwe sectoren, andere hebben ambitieuze groeidoelstellingen waarvan ze niet zeker weten hoe ze die moeten bereiken, sommige hebben plannen om uit te breiden naar nieuwe regio’s en andere maken zich op voor verkoop. Onze geïntegreerde aanpak stelt ons in staat om flexibel te zijn, afhankelijk van uw doelen en een nieuw zakelijk programma te ontwerpen dat u daar zal helpen.