EVENTS & PLANNING
Wij zijn Cojex. Hét bureau voor live communicatie. Offline en online voor de grootste namen denkbaar, in B2B en B2C. Ook allemaal met een schildje van branchevereniging.

In de naam van alle events

U bent op deze website terecht gekomen omdat u iets met ‘live communicatie’ wilt. ‘Live communication’. ‘Experience marketing’. Containerbegrippen die tegenwoordig prijken op het dienstenlijstje van nagenoeg elk eventbureau, elk reclamebureau, elke standbouwer, elke cateraar en elke freelancer. En daar worden wij een beetje pissig van.

Live communicatie is alle communicatie die een ‘live’ ontmoeting tussen mensen bewerkstelligt. Dat is meer dan evenementen. ’Live’ is ook allang niet meer ’offline’, niet alleen maar menselijke ontmoetingen. ’Live’ communicatie betekent voor Cojex ‘alive and smiling’. Levend en belevend. Een prikkel tussen mensen van vlees en bloed. Echt en gemeend. Zelfs op afstand of via een scherm. Díe ontmoeting tussen merk, organisatie, doelgroep of medewerkers is het uitgangspunt voor ieder concept dat Cojex bedenkt. Geen feestje organiseren, maar een ontmoeting regisseren. Die mensen raakt. Daar waar ‘t moet. In hun hart. In hun kop.

In elke vezel. ‘Make them feel alive’. Dan maakt het helemaal niet meer uit of dat gebeurt op een seminar, concert, merk-activatie, charity event, productintroductie, guerillamarketing-actie, congres of presentatie. Kortom, complete marketingconcepten met ontmoetingen die mensen raken. Momenten die je bijblijven. Groot of klein. Waar je met een blijvend gevoel en een dikke glimlach vandaan gaat. Inclusief uitgekiende en opvallende communicatie en intrigerende uitnodigingen. Van begin tot einde. Offline én online. Omdat zakelijk ook amusement kan zijn. En andersom. Live communicatie die voldoet aan ’alive and smiling’. Dat maakt Cojex anders.”