TELL A STORY, SELL A STORY!
Hoe heerlijk zou het zijn om al uw digital marketingactiviteiten bij één goede partij onder te brengen? Dit is namelijk erg efficiënt en kostenbesparend. Wij kunnen u begeleiden in elke gewenste fase van het digital marketingproces. Wij zetten uw online business continu op voorsprong door de belangrijkste digitale elementen met elkaar te verbinden.

Marketing prioriteiten

Cojex bouwt bruggen tussen haar klanten en de digitale wereld. Een brug die een duidelijke vertaling maakt tussen de techniek van online marketing en een heldere uitleg richting haar klanten. Wij hebben veel ervaring met de opzet en implementatie van online marketingstrategieën. Dit doen wij op basis van zorgvuldig onderzoek, duidelijke strategie, strakke planning en overzichtelijke rapportages.

Development & Design

Een investering in een mooie en tegelijkertijd commerciële website is tegenwoordig een must om (online) succes te hebben. Om de ultieme website te bouwen, hanteert Cojex de mix van een oogstrelend design en een optimale responsiveness.

SEO & SEA

Cojex zorgt ervoor dat uw organisatie online in de spotlight wordt gezet. Op deze manier worden websurfers bezoekers en bezoekers worden uiteindelijk uw klanten. Wanneer u zeker wilt zijn van de beste posities binnen de zoekmachines, dan kan zoekmachine adverteren u helpen.

Social Media

Social media is een geweldig middel om in een korte periode heel mensen te bereiken. Door het op de juiste manier inzetten van Social Media wordt uw naamsbekendheid vergroot. Daarnaast voelen (potentiële) klanten zich sterker verbonden met uw merk.

Implementatie > optimalisatie

Cojex zorgt voor een inzichtelijke planning van de online marketingactiviteiten. Hierdoor kunt u zelf de voortgang van uw campagnes bijhouden. Cojex monitort continu wat de bijdrage is van elke campagne. Dit gebeurt mede aan de hand van de uiteindelijke conversie. Wij doen dit aan de hand van verschillende analytics testen. Deze testen zorgen ervoor dat de campagnes verbeterd kunnen worden, ook wel optimalisatie genoemd.

Resultaatrapport

Het gaat uiteindelijk om de resultaten die behaald worden. Vandaar dat Cojex u maandelijks een overzichtelijke rapportage stuurt. Hierin staan alle werkzaamheden die gedaan zijn en uiteraard de behaalde resultaten. Zo kunt u precies zien hoever wij zijn in het proces en welke stappen nog doorlopen worden. Daarnaast staat transparantie bij ons hoog in het vaandel. Op deze wijze is alles helder en voorkomen we onduidelijkheden.

Conversie verhogen

Heeft u het idee dat er nog geen optimaal rendement wordt gehaald uit de bezoekers van uw website? Dat u de ROI van uw leads wilt verhogen? Zo ja, dan is het tijd om conversie optimalisatie toe te passen! Conversie optimalisatie draait niet om het verhogen van bezoekersaantallen, maar om het streven naar meer rendement uit bestaande bezoekers.

Factoren

Er zijn tal van factoren die van invloed zijn op het gedrag van uw potentiële klant. De afbeeldingen, tekst, titels tot de kleuren van de buttons van uw website. BRIDGE Digital Marketing test met professionele optimalisatie software diverse variaties. Hierdoor kunnen de beste opties worden geïmplementeerd. Oftewel de website zo inrichten dat bezoekers converteren.

Analytics

Het is zonde als u alle moeite heeft gedaan om bezoekers naar uw site te krijgen en dat ze dan alsnog afhaken. Cojex helpt uw bedrijf bij de conversie optimalisatie en het maximale resultaat te halen uit de bezoekers van uw website. Aan de hand van onze analytics tools kunnen wij precies meten hoe de bezoekers zich bewegen op de website en waar verbeteringen mogelijk zijn.