BUSINESS DEVELOPMENT AGENCY

Cojex is een bureau voor strategische ondersteuning, projectmanagement en business development. Al enige jaren realiseren wij vernieuwende oplossingen voor opdrachtgevers in verschillende branches. Daarnaast voeren wij projecten uit in samenwerking met partners.

WAAROM COJEX

RESULTAATGERICHT

Dit is de basis van waaruit wij werken en diverse projecten en samenwerkingsverbanden hebben inmiddels bewezen dat we met deze aanpak niet alleen kwalitatief betere resultaten boeken maar ook forse besparingen kunnen realiseren voor opdrachtgevers.

CREATIEVE DENKWIJZE

Wij zijn een creatief grafisch bureau die interesse toont, hebben passie voor het vak en zoeken naar een uniek eindresultaat. Met ervaring, perfectionisme en passie realiseren wij concrete producten.

EFFECTIEVE OPLOSSINGEN

Cojex biedt effectieve oplossingen voor bedrijven en organisaties op het snijvlak van sales en sociale netwerken, die u direct een beslissende voorsprong geven. Meer omzet, meer klantenbinding, meer perspectief!

UITSTEKENDE SERVICE

service is vanzelfsprekend bij Cojex. Wij staan voor u klaar, ook als het toch nét iets anders moet. Realisatie van de klantdoel is ons doel. Daarom staan wij altijd klaar met advies en praktische oplossingen.

DREAMTEAM

Ons hechte team bestaat uit jonge, creatieve en technische specialisten. Wat ons anders maakt dan de rest? Ons enthousiasme, de flexibiliteit van het team en een onophoudelijke drive om de beste resultaten te behalen.