COJEX - EXCEPTIONAL PERFORMANCE GUARENTEED

Cojex is een bureau voor strategische ondersteuning, projectmanagement en business development. Al enige jaren realiseren wij vernieuwende oplossingen voor opdrachtgevers in verschillende sectoren. Daarnaast voeren wij projecten uit in samenwerking met partners.

Cojex leidt, ondersteunt en adviseert organisaties en projecten die bijdragen aan het welzijn van mensen.

Het doel van onze diensten is om je organisatie of project te helpen groeien. In betekenis, impact, relevantie en dus in waarde. We helpen je om een positievere bijdrage te leveren aan het welzijn van je klanten en de samenleving.

Aan de hand van een uitgebreide intake en een duidelijke analyse stellen wij samen de doelstellingen en gewenste resultaten vast.

ERVARING

Sales - 12 jaar
Marketing - 11 years
Consultancy - 10 jaar
Onderzoek - 9 jaar
Management - 8 jaar
Development - 7 jaar

OVER ONZE OPRICHTER

Als Oprichter en Managing Director van Cojex brengt Anouar een unieke mix van toekomstvisie, zakelijk inzicht  en innovatieve methoden om leiders en organisaties te inspireren, te provoceren en in staat te stellen hun potentie te realiseren.

Anouar is een specialist in het helpen van mensen en organisaties naar een goede toekomst. Hij ziet zijn taak als het creëren van die magische momenten waar organisaties en hun leiders de kracht, moed en knowhow opbouwen om duurzame resultaten te bereiken.

ANOUAR COUBAA

OPRICHTER EN MANAGING DIRECTOR
0
Experts
0
Happy Clients
0
Successful Cases

WAAROM COJEX

RESULTAATGERICHT

Dit is de basis van waaruit wij werken en diverse projecten en samenwerkingsverbanden hebben inmiddels bewezen dat we met deze aanpak niet alleen kwalitatief betere resultaten boeken maar ook forse besparingen kunnen realiseren voor opdrachtgevers.

CREATIEVE DENKWIJZE

Wij zijn een creatief grafisch bureau die interesse toont, hebben passie voor het vak en zoeken naar een uniek eindresultaat. Met ervaring, perfectionisme en passie realiseren wij concrete producten.

EFFECTIEVE OPLOSSINGEN

Cojex biedt effectieve oplossingen voor bedrijven en organisaties op het snijvlak van sales en sociale netwerken, die u direct een beslissende voorsprong geven. Meer omzet, meer klantenbinding, meer perspectief!

UITSTEKENDE SERVICE

service is vanzelfsprekend bij Cojex. Wij staan voor u klaar, ook als het toch nét iets anders moet. Realisatie van de klantdoel is ons doel. Daarom staan wij altijd klaar met advies en praktische oplossingen.

ONZE CASES